Nieuwe prijslijst aanwezig per 01-01-2024

 +31 (0)88-5460735

Paneelbouw

Schotman Elektro - Paneelbouw Schotman Elektro - Paneelbouw Schotman Elektro - Paneelbouw

Verdeelinrichtingen, klein en groot, zijn het hart van elke installatie. Schotman Paneelbouw in Assen staat garant voor kwalitatief hoogstaande verdeelinrichtingen. Door de jaren heen hebben wij talloze kasten gebouwd: van kleine verdeelinrichtingen van circa 25 Ampère tot complete verdeelinrichtingen met een vermogen tot 4000 Ampère.

Schotman Paneelbouw kan bogen op meer dan 55 jaar ervaring in het samenstellen en uitwerken van schakelsystemen en besturingen. Naast dit praktische specialisme beschikken we over ruime theoretische kennis. Juist omdat kennis van de te bouwen panelen heel belangrijk is, werken we met gerenommeerde fabricaten als Eaton, GACIA en SEP Europe.

De fabrikanten hiervan leveren ons steeds de nieuwste producten. Al onze medewerkers worden door de fabrikanten uitgebreid en tot in detail over deze producten geïnformeerd. Ook wanneer er wijzigingen optreden in de bestaande programma’s zorgen onze medewerkers ervoor dat zij bekend raken met de nieuwe methodes en technieken. Schotman Paneelbouw is daarom altijd op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden en ontwikkelingen.

Schotman Paneelbouw vertaalt uw speciale eisen snel naar concrete oplossingen. U kunt bij ons terecht voor verdeelinrichtingen in alle soorten en maten. Onze levertijden worden nauwkeurig afgestemd op uw planning. Aan de hand van die planning stellen we, tot in het uur nauwkeurig, een werkschema samen.