Vanaf nu kunt u onze laatste prijslijst en PAB bestanden downloaden. (Klik hier voor de download pagina)

Wij zijn nu ook bereikbaar via Whatsapp

 +31 (0)88-5460735

Laatste nieuws

 

Wij zijn voorbereid op de energietransitie!

 

Duurzaam Verwarmd in combinatie met Solar Solutions is de grootste vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken in de Benelux. Nu de energietransitie op gang komt, is dit de plek waar alle vragen beantwoord worden over verwarming, koeling en ventilatie. Duurzaam Verwarmd draait om de nieuwste innovaties, praktische seminars en netwerkgesprekken met iedereen die er toe doet. Wij vertegenwoordigen op deze beurs GACIA- en SEP Europe met focus op een groot aantal nieuwe en vertrouwde producten. Bijvoorbeeld de nieuwe SUNA PV-verdelers van SEP Europe. De GACIA G63 complete groepenkasten (63A) voorbereid op de energietransitie. De type B aardlekschakelaars voor o.a. elektrische laadpalen en meer.

Duurzaam Verwarmd is dit jaar 25% groter dan voorheen en brengt zo nog meer exposanten en bezoekers uit de HVAC-sector met elkaar in contact. Omdat de beurzen gelijktijdig plaatsvinden met Solar Solutions International, de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa. Heeft u naast een bezoek op onze stand R2.1 ook in één klap alle tijd om zich te laten informeren over zowel duurzame verwarming als energieopwekking.

Wij zien u graag terug op deze beurs. Wilt u een persoonlijke afspraak plannen dan kunt u dit laten weten door een mail aan onze vertegenwoordiger tevens ons aanspreekpunt op deze beurs Jos Walstra, email: j.walstra@schotmanelektro.eu

 

GRATIS TICKETS

 

 

Schotman Elektro op TV bij de Barometer

Ons bedrijf was zondag 12 december 2020 te zien in het RTLZ programma de Barometer. Een mooie korte maar krachtige impressie van ons bedrijfsprofiel. Als u het nog op TV wilt zien, herhalingen op RTLZ op:

 

Dinsdag 15 december 7:30 - 8:00
Woensdag 16 december 16:30 - 17:00
Vrijdag 18 december 10:30 - 11:00

 

 Nieuwe producten

 

SEP SUNA PV-verdeler in een nieuw jasje 

SEP Europe heeft de PV-verdeler type SUNA een forse update gegeven. De unieke behuizing is aangepast aan de vraag vanuit de markt geheel volgens NEN1010 en NPR5310.br /> Enkele punten op een rij;

1). Schakel- en beveiligingscomponenten in slecht 18mm breedte welke voldoen aan de 50V veilige spanning eis (NEN1010)!
2). Schakel- en beveiligingscomponenten zijn achter een klapvenster weggewerkt om ongewenste bediening te voorkomen
3). De kinderveilige contactdozen zijn vrij benaderbaar
4). De PV-verdeler kan direct op een inbouwdoos worden geplaatst
5). De ophang openingen zijn zo geplaatst dat er minder kans is om een installatiebuis te raken
6). De behuizing is een zogenaamde "klik-on" waardoor deze schroefloos geopend kan worden (met behulp van een platte schroevendraaier)

De SEP SUNA PV-verdeler zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en omvormeraansluitingen 3000W / 4000W  en 5000W

SEP SUNA PV verdeler

LND10 LED noodverlichting

Handig en verstandig voor elke woning!

 

SEP Europe LND-10 is een noodverlichtingsunit welke eenvoudig in een stopcontact geplaatst kan worden. Zodra de spanning wegvalt gaat de LED aan en heeft men licht. Ideaal te combineren met een contactdoos in de meterkast zodat men snel de storing kan achterhalen. Handig voor op de overloop zodat men met licht de trap af kan lopen. De unit is ook te gebruiken als zaklamp, door hem simpelweg uit het stopcontact te halen en in de hand mee te nemen.